Deregümü Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Daha iyisi her zaman vardır inancıyla; Akademik başarısı her sene artan, Eğitim bölgesinde gelişmelerin öncüsü olan ve eğitimi temel ihtiyaç olarak hissettiren Öğrencilerini hayata ve bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlayan bir kurum olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi; Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, Her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen,21.yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, Ekip çalışmasına inanmış, Ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2012-2013 yılında okulumuz Yıldız Erkek Voleybol İl üçünçüsü olmuştur. 2012 SBS sınavında 1 öğrenci, Anadolu Öğretmen Lisesi, 6 öğrenci Sağlık Meslek Lisesini, 2 öğrenci Anadolu Lisesini, 2 öğrenci Spor lisesini, 2 öğrenci Anadolu İmam Hatip lisesini kazanmıştır.

Saatler: 8:30-15:25
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Minik ve Yıldız Kız Basketbol Yıldız Erkek Basketbol Masa Tenisi Halkoyunları kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1 proje Teknofest başvuru

Telefon - 0246 2280198

WEB - https://deregumuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DEREGÜMÜ KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ İ.Ö.OKULU BLOK NO: 192 MERKEZ / ISPARTA

Yerleşim Yeri - Deregümü Köyü ISPARTA

Ulaşım Okulumuz Isparta´nın batısındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 3 km uzaklıktadır.